Jurat categoria infantil

"Intentem deixar aquest món una mica millor de com l’hem trobat."

Elisabet Serra

Apassionada del món dels nens i les nenes, il•lustra contes i fa tallers de dibuix i pintura a biblioteques, escoles i espais d’expressió plàstica. Les seves personetes s'escampen per contes, llibres, cartells i parets. @elielis.dibuixets

"De vosaltres depèn convertir el món en un lloc més just. Entre tots i totes ho podem aconseguir."

Elisenda Roca

Periodista, escriptora i directora teatral. Ha dirigit, produït i presentat programes de ràdio i televisió. En l’actualitat col•labora a la revista Descobrir, Gente Despierta de RNE, El Món a RAC 1 i Els Matins de TV3.

"Quan us diguin que sou el futur, digueu-los que també sou el present, i que per tant, no us esperareu a passar a l'acció per millorar aquest món!"

Txell Bonet

Llicenciada en comunicació audiovisual, fa més de 25 anys que participa, presenta i dirigeix programes de ràdio (Catalunya Radio, Rac1, IcatFm). Un dels més emblemàtics fou “Cabaret elèctric”, programa d’avantguarda artística i cultural, on eren presents temes com el cooperativisme, el decreixement, la gentrificació, i d’altres aspectes socials que qüestionaven el sistema.

"Deixeu anar la imaginació, creieu en les vostres idees i intenteu tirar-les endavant!"

Judith Moya

Mestra d’Educació Especial i Arterapeuta. Acompanya les persones en els seus processos d’aprenentatge i de creació artística. Gaudeix de viatjar, conèixer la gent i el fer d'altres cultures, estar en contacte directe amb altres normalitats.

"Tots/es som responsables. Tu i jo podem fer quelcom per millorar el món."

Olga Vallejo

Periodista especialitzada en temes d’educació i família. Col•labora en diversos mitjans i institucions. És autora del llibre Educant les criatures.La millor selecció de l'Ara Criatures" i #Proyectobombo. Diario digital de una embarazada".

"Si no ens podem imaginar un món millor, segur que no podrem canviar-lo!"

Carlota Freixenet

Llicenciada en Filologia Catalana i Estudis Literaris, s’especialitzà en edició i impressió, decidint que prefereix els llibres acabats. El que la fa més feliç és recomanar llibres i dinamitzar clubs de lectura. És llibretera a La Carbonera del Poble Sec.

Categoria infantil

Entre 6 i 11 anys.
Contes il·lustrats

Categoria juvenil

Entre 11 i 17 anys.
Vídeos d’idees

Més informació?

Contacta amb nosaltres!

Jurat categoria juvenil

"És inacceptable la destrucció del planeta a la qual ens condueix el consumisme. Hi teniu molt a fer per canviar bona part de les coses."

Arcadi Oliveres

Doctor en Ciències Econòmiques, implicat en ONG vinculades a temàtiques de Pau, desenvolupament i Drets Humans, i autor de llibres sobre les mateixes qüestions. Actual president de la Universitat de la Pau de Sant Cugat.

"Es pot viure en aquest món pensant només en un melic. Però és molt més interessant veure de què són capaços molts melics junts."

Natza Farré

Periodista i guionista. Treballa a la ràdio, a vegades a la tele, i escriu articles d’opinió. És l’autora del llibre Curs de feminisme per microones i voldria escriure més llibres.

"Qualsevol idea és bona i totes són importants per contribuir al canvi."

Chus Auñón

Tècnic Referent de Joventut a l’Ajuntament de Barcelona. Considera una activitat principal el treballar entre el jovent temes com la sensibilització sobre el malbaratament alimentari, l'ecologia o l’economia social.

"Com diu Gandhi, “no es pot donar la mà amb el puny tancat”. Hem de mirar més amb el cor que amb el cap."

David Esteller

Enginyer Tècnic d’Electrònica Industrial, actualment és responsable del projecte contra el Malbaratament Alimentari de l’Associació de Fabricants i Distribuïdors.

"Cadascú de nosaltres som el veritable motor de canvi cap a un sistema alimentari sostenible i circular."

Elena Bagaria

Tècnica avaluadora de projectes de prevenció del malbaratament alimentari, amb llarga experiència professional en l’àmbit de la prevenció i gestió dels residus i recursos a la Generalitat. Coordinadora i impulsora del Projecte ECOWASTE 4 FOOD.

"El futur es vostre! És a les vostres mans que sigui millor!"

Glòria Cugat

Subdirectora General d’Inspecció i control agroalimentari dins el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat. Amb llarga trajectòria en l’àmbit de la seguretat i qualitat alimentària.

"Les petites accions del nostre dia a dia deixen més petjada al món del que ens pensem."

Sara Delgado

Psicòloga especialitzada en psicologia de l’educació. Tècnica d'Economia Social a l’Ajuntament del Prat on porta a terme accions de sensibilització per apropar el món de l’economia social i cooperativa a l’alumnat d’escoles i instituts del municipi.

"El planeta que compartim entre totes i tots l’hem de cuidar igual que cuidem tot allò que estimem i volem preservar."

Silvia Garcia

Consultora de la cooperativa Tandem Social. Motivada per participar de canvis transformadors de la realitat social que considera depenent de les accions conjuntes de totes i tots. Li interessa l’àmbit de l’educació i el joc com a eina fonamental.

"Es necessiten idees divertides, revolucionàries i transformadores que ajudin a crear un món més just sense fer mal al planeta."

Ester Vidal

Directora dels Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària a l’Ajuntament de Barcelona. Impulsa altres formes de fer economia a la ciutat i contribueix al desenvolupament d'un nou model socioeconòmic que doni resposta a les necessitats reals.

Organitza:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

Centre de preferències de privadesa

Obligatòries

S'utilitzen per garantir el funcionament de la web, carregar el mapa de google i els formularis de contacte.

gdpr,

Advertising

Estadístiques

Ens ajuden a analitzar i millorar la interacció dels usuaris amb el nostre lloc web recopilant informació de forma anònima

GPA,

Other

Pin It on Pinterest