Estrenem vídeos animats com a material didàctic!

 

Volem que el missatge #elmenjarnoesllença arribi més i més lluny, per això creiem indispensable crear i facilitar materials o recursos didàctics per poder compartir amb els centres educatius i altres actors que vulguin aproximar-se al repte del malbaratament i aprofitament alimentari.

Des d’Espigoladors vam detectar la necessitat d’explicar des d’on ens posicionem: una perspectiva crítica, transformadora, empoderadora. Aquesta perspectiva implica entendre i posicionar-nos en el nostre entorn i davant diverses situacions d’una manera determinada. Per això, en col·laboració amb la amb la cooperativa audiovisual Looky Produccions, hem creat 5 càpsules audiovisuals per explicar com entenem i ens situem davant de conceptes com: la pobresa i les desigualtats socials, la sostenibilitat, l’economia circular o el dret a una alimentació digna.

A través d’aquests vídeos volem animar a infants i joves a adoptar un canvi de mirada i defugir dels models d’acció social més clàssics i assistencialistes, per tal de fomentar alternatives innovadores, sostenibles, solidàries i socialment transformadores!

Descobreix tots els vídeos aquí!

Ens ajudes a compartir-ho?

Organitza:

Pin It on Pinterest

Share This