Benvinguts/des a la 5a edició del Premi #elmenjarnoesllença!

 

Amb molta il·lusió us presentem el nou web del Premi #elmenjarnoesllença!

Us convidem a investigar i passejar per tots els racons d’aquest nou web… hi trobareu tota la informació i novetats d’aquesta 5a edició del Premi! La passada edició va ser tot un èxit, de manera que estem molt entusiasmades en seguir implicant i engrescant a infants i joves a transformar el món!

I aquest espai anomenat Inspira’t? De què es tracta?

Inspira’t pretén ser un espai de trobada, d’inspiració, d’intercanvi, un espai per visibilitzar experiències, accions, bones pràctiques promogudes des dels centres o altres agents educatius vinculades a la lluita contra el malbaratament alimentari. Creiem que els centres educatius actuen com a agent multiplicador d’impacte, sent un espai de transformació i compromís, de manera que creiem essencial visibilitzar i donar a conèixer les accions que ja s’estan realitzant i promovent des d’escoles i instituts, ja que poden ser una font d’inspiració per a d’altres!

Si estàs vinculat/da a un centre o projecte educatiu, comparteix les teves bones pràctiques en aquest espai i sigues inspiració per altres! Escriu-nos!

Si ens vols ajudar a transmetre el missatge que #elmenjarnoesllença…
Si ens vols acompanyar a encoratjar a infants i joves a canviar realitats injustes…

 

Participa! Entre totes i tots podem transformar el món!

Organitza:

Pin It on Pinterest

Share This