La iniciativa Consells per les famílies de l’Escola Ca n’Oriol

 

Els i les joves de l’escola Ca n’Oriol de Rubí van detectar que, per tal de reduir el malbaratament alimentari a les llars, és necessari donar informació, consells i suggeriments a les famílies per aprofitar al màxim els aliments i no llençar res de res a casa.

Detectada la necessitat, aquest grup de joves no només va plantejar el projecte, sinó que el va fer realitat, duent-lo a terme a l’aula. Van realitzar una enquesta, la qual va passar per totes les famílies i mestres de l’escola, per tal de conèixer la realitat sobre el malbaratament al seu entorn més proper i poder així plantejar les seves propostes. Havent-ne estudiat les dades obtingudes, van treballar conjuntament per plantejar els seus consells. Finalment, els van enregistrar, tenint com a resultat un vídeo ben xulo i creatiu, que més tard compartirien al bloc de la seva escola per tal que totes les famílies del centre poguessin rebre els consells!

Voleu conèixer els consells pràctics que ens proposen? Mireu aquí el seu vídeo!

Des d’Espigoladors ens fa molta il•lusió veure com els i les joves porten a terme aquest tipus d’accions transformadores a les aules. Als membres del jurat del Premi també els va agradar molt aquesta proposta… tant, que van resultar ser els guanyadors de la 4a edició en la categoria juvenil!
Un bon exemple de joves compromesos que estan contribuint a transmetre el missatge que #elmenjarnoesllença…

 

Què, us animeu a fer un projecte així a la vostra escola?

Organitza:

Pin It on Pinterest

Share This